slide-1 slide-2 slide-3
ik leer leren

Deze training geeft kinderen slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. De training is geschikt voor kinderen van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die vastlopen op school.

Waarom Ik leer leren?

Leren: Voor de één is het gemakkelijk, de ander moet er meer moeite voor doen. Één ding is zeker, leren doe je je hele leven en stop nooit. Je leert lopen en fietsen, op school leer je lezen en rekenen, en ook zwemmen en voetballen moet je leren. Maar leren leren, gaat dat vanzelf? Nee, niet bij iedereen en daarom kun je het leren. Ik leer leren is een training voor iedereen die makkelijker en slimmer wil leren leren. Naast kennis, zijn voorwaarden om te leren ook erg belangrijk. Want als je lekker in je vel zit en je hebt het gevoel dat je het kunt, kun je je beter concentreren en leer je beter.

Voor wie?

De Ik leer leren training is voor leerlingen uit groep 7/8, plusklassers, hoogbegaafden en ook als je op het voortgezet onderwijs zit, is het voor jou geschikt. Je kunt het gebruiken als goede voorbereiding op de middelbare school of juist omdat er een probleem is op school met het leren en presteren. Heb je een concentratieprobleem, faalangst, dyslexie, leerachterstand of nog wat anders? Iedereen is welkom! In de training gaan we het hebben over leerstijlen, leerstrategieën, faalangst, concentratie, motivatie, plannen en organiseren en evalueren. Dit doen we doormiddel van een werkboek met heel veel tips, weetjes, testen en oefeningen. Ik leer leren is geen huiswerkbegeleiding over de inhoud van vakken, maar gaat over HOE je kunt leren. Er worden meerdere leerstijlen en leervoorkeuren onderzocht en aangeboden.

Wat gaan we doen?

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en we zullen met het thema aan de gang gaan door middel van een vaste structuur waarin rust en activiteiten afgewisseld zullen worden. Leren ontspannen en leren concentreren spelen in iedere bijeenkomst een belangrijke rol.

Neem nu contact op     Bekijk Tarieven